Individuel terapi

Kæmper du med lavt selvværd, sorg, stress, angst eller depression? Jeg er psykoterapeut og har mange års erfaring med at hjælpe gennem individuel terapi.

Alle mennesker kommer i situationer, som kan være svære at håndtere eller selv finde vej igennem. Du kan fx opleve at miste overblikket over, hvem du er, hvad du står for som menneske, eller hvad du gerne vil i livet. I de situationer, hvor hjælp fra dit eget netværk ikke rækker, kan det være godt at gå i terapi for at tale med en professionel, som nænsomt kan hjælpe og støtte dig, indtil du igen mærker, at du har overblik eller sammenhæng i tilværelsen.

Jeg er uddannet psykoterapeut og har mange års erfaring med individuel terapi med mennesker i mange forskellige livssituationer eller kriser. Jeg hjælper gerne dig videre.

Lisbeth har været med til at bære mig igennem en svær periode og hjælpe mig videre, så jeg nu igen kan selv. Hun er dygtig og ved, hvad hun laver.
Kirsten Pedersen, tidligere stressramt

Kan du genkende dig selv i noget af det følgende? Så kontakt mig så jeg også kan hjælpe dig videre gennem individuel terapi.

Svære relationer – i parforholdet, til forældre, søskende, børn, kolleger eller andre mennesker generelt
Lavt selvværd – er jeg god nok? Tør jeg tro på, at andre vil mig?
Sorg og tab – jeg har mistet et menneske, jeg holdt af pga sygdom og død, selvmord eller skilsmisse
Ensomhed – jeg føler mig ensom
Skilsmisse – jeg er blevet skilt og oplever det som en svær og smertefuld proces
Stress – jeg har stress eller stressreaktioner
Angst – jeg har angstreaktioner og kæmper ofte med angst

 
Scroll to Top