Boost jeres parforhold

12 timers kursusforløb for par

Dette kursus arrangeres i samarbejde med en forening, kirke eller organisation.

I en fortravlet hverdag kan det være svært at værne om parforholdet. Så længe vi er forelskede, kan vi slet ikke lade være med at prioritere tid med den anden og give den anden opmærksomhed. Men når forelskelsesfasen er ovre, begynder vi at få øje på andre sider af partneren, og vi begynder også at prioritere andet ind i vores liv igen.
Mange par oplever, at de taler forbi hinanden, og at de bliver frustrerede og utrygge i deres parforhold. For nogle kommer tankerne om, hvorvidt de to er de rigtige for hinanden.
Det kan være svært at finde tid og ro til at få talt om de svære ting, og mange par mangler redskaber til passe godt på deres parforhold.
Vi går til tandlæge til jævnlige eftersyn for at undgå at få ondt i tænderne.
Tænk, om vi fik gjort det samme med vores parforhold: Fik givet det et eftersyn, inden der er for mange udfordringer, sådan så vi i tide får sat fokus på styrker og udfordringer i parforholdet.

På et parkursus sættes der fokus på forskellige temaer i et parforhold. Undervisningen tager afsæt i evidensbaseret viden, og igennem oplæggene hjælper jeg parrene med at omsætte den viden, så den bliver relevant for deres specifikke parforhold.
Kurset foregår som holdundervisning, men der er ikke gruppearbejde, og der deles ikke privat viden mellem deltagerne. Parrene samtaler udelukkende indbyrdes med hinanden og med guidning og støtte fra mig undervejs, når det ønskes.

Et parkursus er for alle par, i alle livsfaser og familieformer. Jeg har afholdt kurser, hvor der både deltog unge nygifte, som havde fået et parkursus i bryllupsgave, og seniorer, som ikke længere havde hjemmeboende børn.

Alle skulle have sådan et kursus her eller selv prioritere at bruge penge på det. Det er så godt givet ud, for vi får partid, uden børn, til at sætte fokus på lige præcis os to.
Maja og Kristian Andersen

Lisbeth var en dygtig og levende underviser, og i samtalerne med os som par var hun skarp på den helt fantastiske måde, hvor vi følte os set som par.
Gitte og Peter Jensen

Kontakt mig

Tlf. 40 55 32 18
Mail: ryelund@protonmail.com

 
Scroll to Top