Partjek – serviceeftersyn af parforholdet

 

De fleste af os går til tandlægen til rutinetjek – før vi får ondt i tænderne. På samme måde er det godt med et rutinetjek på vores parforhold. Forskning viser nemlig, at det er godt for parforholdet, hvis vi af og til stopper op og tjekker efter: Hvordan har vi det med hinanden? Hvad er vores glæder og styrker? Hvad kan være vores bekymringer? Hvordan passer vi på vores forhold?

Køb et partjek og få følgende:

  • To samtaler uden forstyrrelser fra børn, telefoner eller andet hvor jeg sætter fokus på jer som par
  • Jeg hjælper jer i en tryg ramme med at sætte fokus på det, der er godt, og på det der kan være svært i jeres parforhold.
  • Jeg hjælper jer til både at lytte og fortælle til hinanden.
  • Jeg sætter fokus på kommunikation, følelsesmæssig intimitet og hvad der ellers måtte være brug for at komme omkring.
  • Forslag til hvordan I fortsat kan sætte fokus på jeres styrker og udfordringer fremadrettet.

Formålet med et partjek er at hjælpe jer til at få øje på jeres styrker, få en forståelse af jeres udfordringer og vedligeholde glæden i jeres parforhold.
Partjek består af to samtaler á 90 minutter.

For at læse mere om parterapi klik her

Vi har fået et partjek hos Lisbeth. Vi var begge spændte, for vi havde aldrig prøvet sådan noget før. Det blev bare så godt. Lisbeth var rolig og guidede os godt igennem samtalerne. Hun hjalp os til at begynde at snakke sammen igen på en god og kærlig måde. Hun anerkendte os begge og gav os gode redskaber, som vi stadig bruger herhjemme. Rasmus & Karin, partjek i 2020

 

Vi har fået et partjek hos Lisbeth. Vi var begge spændte, for vi havde aldrig prøvet sådan noget før. Det blev bare så godt. Lisbeth var rolig og guidede os godt igennem samtalerne. Hun hjalp os til at begynde at snakke sammen igen på en god og kærlig måde. Hun anerkendte os begge og gav os gode redskaber, som vi stadig bruger herhjemme.
Rasmus & Karin, partjek

Kontakt mig

Tlf: 40 55 32 18

Mail: ryelund@protonmail.com

 
Scroll to Top