Individuel terapi

Kæmper du med lavt selvværd, sorg, stress, angst eller depression?

Alle mennesker kommer i situationer, som kan være svære at håndtere eller selv finde vej igennem. Du kan fx opleve at miste overblikket over, hvem du er, hvad du står for som menneske, eller hvad du gerne vil i livet. I de situationer, hvor hjælp fra dit eget netværk ikke rækker, kan det være godt at gå i terapi for at tale med en professionel, som nænsomt kan hjælpe og støtte dig, indtil du igen mærker, at du har overblik eller sammenhæng i tilværelsen.

Individuel terapi er terapi, hvor jeg hjælper dig til at forstå de problemstillinger, du kommer med og hjælper dig til nye handlemuligheder. Jeg arbejder ud fra en tilgang om at støtte dig i at blive dig selv. Du vil opleve at få hjælp, plads og ro til at undersøge dine værdier, grænser og de valg, du træffer i livet.

Sådan vil jeg hjælpe dig:

Jeg er optaget af at lytte til dig og din unikke historie. Jeg arbejder ud fra en tilgang til livet, hvor der altid er mere at sige. Der er altid flere fortællinger om det enkelte menneske. Vi bliver nemt fastlåste i bestemte mønstre eller fortællinger om os selv, og de fortællinger påvirker vores måde at tænke og handle på. Og ikke altid på en hensigtsmæssig måde. Vi har stort set altid mulighed for at forholde os til os selv og vores omverden på andre måder, nye måder, og den indsigt giver os nye og andre handlemuligheder.
Igennem samtaler hos mig vil du få et større kendskab til dine problemer eller livsvilkår. Sammen vil vi udforske dine tanker, følelser og erfaringer for derigennem at du derigennem kan komme til at stå et nyt og bedre sted i dit liv.

Formålet med terapi er for mig at hjælpe dig til at leve dit liv fuldt ud – dvs leve dit så tilfredsstillende og nuanceret som muligt.

Ønsker du at gå i terapi sammen med din partner kan du læse mere om det her 

Jeg har klinik ved Hinnerup og tilbyder også online terapi.  For flere informationer klik her

Lisbeth har været med til at bære mig igennem en svær periode og hjælpe mig videre, så jeg nu igen kan selv. Hun er dygtig og ved, hvad hun laver.

Kirsten Pedersen, tidligere stressramt

Kan du genkende dig selv i noget af det følgende? Så kontakt mig så jeg også kan hjælpe dig videre gennem individuel terapi.

Svære relationer – i parforholdet, til forældre, søskende, børn, kolleger eller andre mennesker generelt
Lavt selvværd – er jeg god nok? Tør jeg tro på, at andre vil mig?
Sorg og tab – jeg har mistet et menneske, jeg holdt af pga sygdom og død, selvmord eller skilsmisse
Ensomhed – jeg føler mig ensom
Skilsmisse – jeg er blevet skilt og oplever det som en svær og smertefuld proces
Stress – jeg har stress eller stressreaktioner
Angst – jeg har angstreaktioner og kæmper ofte med angst

 
Scroll to Top