Parterapi

Oplever I, at kærligheden trænger til en vitaminindsprøjtning, eller at det kan være svært at få parforholdet til at fungere i en travl hverdag?
Går en af jer eller I begge med frustrationer eller bekymringer for parforholdet?
Så er I langt fra de eneste!

Jeg kan tilbyde jer et forløb i parterapi  hos mig i en tryg ramme, hvor I får hjælp til at tale om jeres parforhold og får en fælles forståelse af de udfordringer, I har.

For at læse hvad andre har fået ud af at gå i parterapi hos mig, kan I læse udtalelser her

 

Kontakt mig

Tlf: 40 55 32 18

Mail: ryelund@protonmail.com

Jeg oplever mange forskellige grunde til, at mennesker opsøger hjælp til parforholdet, og det kræver ofte stort mod fra jer begge at opsøge hjælp.

Nogle af de typiske udfordringer parforhold opsøger hjælp til, er udfordringer omkring kommunikation, intimitet, engagement og tillid.

Ofte er det den ene part, der foreslår parterapi, og den anden der er nølende eller måske har decideret modstand mod det. Argumenter fra den nølende part imod parterapi er ofte en tvivl om, hvorvidt parterapi nytter noget som helst, hvor dyrt det kan blive, eller at det bare virker helt uoverskueligt. Det sidste især når tilliden imellem parterne er ringe.

Er den ene part nølende kan det for mange være en fordel at få aftalt med hinanden, hvor mange samtaler man forpligter sig selv og hinanden på. Måske 3 eller 5 samtaler. Dermed kender den nølende part prisen og kan komme ud af det igen uden endnu en konflikt. Og hvis begge parter efter de første samtaler ønsker at fortsætte, så aftales det videre parterapeutiske forløb derfra.

Du er god til at få os begge til at snakke. Dele sol og vind lige. Hjælpe den ene af os med at sætte ord på tingene og samtidig sørge for, at den anden ikke snakkede hele tiden. Du er rigtig dygtig til at lytte dig ind på vores problemer og hjælpe os videre. Og så er du god til at være direkte på en meget nænsom måde og mærke, hvor vi er mentalt. Det betyder, at vi begge oplever, at du både hører og ser os! Det er meget trygt.
Mette og Peter, parterapi

 
Scroll to Top