Parterapi

Oplever I, at kærligheden trænger til en vitaminindsprøjtning, eller at det kan være svært at få parforholdet til at fungere i en travl hverdag?
Går en af jer eller I begge med frustrationer eller bekymringer for parforholdet?
Så er I langt fra de eneste!

Jeg kan tilbyde jer et forløb i parterapi  hos mig i en tryg ramme, hvor I får hjælp til at tale om jeres parforhold og får en fælles forståelse af de udfordringer, I har.

For at læse hvad andre har fået ud af at gå i parterapi hos mig, kan I læse udtalelser her

 

Kontakt mig

Tlf: 40 55 32 18

Mail: ryelund@protonmail.com

Parterapi behøver ikke at være langvarigt.
Det vil for mange være en fordel at få aftalt med hinanden, hvor mange samtaler man forpligter sig selv og hinanden på. Mange har svært ved at sige ja til at gå i parterapi, fordi det kan virke uoverskueligt og dyrt.
Min anbefaling er, at I som par med hinanden aftaler 3 eller 5 samtaler. Hvis I derpå begge ønsker at fortsætte, kan vi sammen aftale det videre forløb.

Du er god til at få os begge til at snakke. Dele sol og vind lige. Hjælpe den ene af os med at sætte ord på tingene og samtidig sørge for, at den anden ikke snakkede hele tiden. Du er rigtig dygtig til at lytte dig ind på vores problemer og hjælpe os videre. Og så er du god til at være direkte på en meget nænsom måde og mærke, hvor vi er mentalt. Det betyder, at vi begge oplever, at du både hører og ser os! Det er meget trygt.
Mette og Peter, parterapi

 
Scroll to Top