Om mig

Psykoterapeut MPF (Medlem af Dansk Psykoterapeutforening)
Kandidat i musikterapi, Aalborg Universitet
Supervisor, Kembler Instituttet
Diplom i ledelse, VIA

Skriv til mig

CV

Uddannelser:
  • Cand mag i musikterapi (MPF), Aalborg Universitet
  • Psykoterapeut (MPF), Aalborg Universitet
  • Supervisor, Kempler Instituttet
  • Certificeret PREP – leder (samlivskurser for par), Center for Familieudvikling
  • Certificeret KIFF – leder (Samarbejdskurser for skilte med fælles børn), Center for Familieudvikling
  • Certificeret i partjek – forebyggende parsamtaler, Center for Familieudvikling
  • Terapeutiske samtaler med sammenbragte familier, Center for Familieudvikling
  • Terapeutiske samtaler med skilte, Center for Familieudvikling
  • Diplom i ledelse, VIA University College
2000 – 2005:  Musik-og psykoterapeut på Sct. Maria Hospice. Udvikling, implementering og dokumentation af nyt sundhedsfagligt tilbud indenfor palliation
2005 – 2011:  Underviser, supervisor, kursusleder på Diakonhøjskolen. Underviser for studerende, udvikler af leder-efteruddannelser, ekstern supervision til sundhedsfaglige grupper
2011 – 2015:  Projektleder i Blå Kors Danmark. Udvikling, implementering og dokumentation af nyt tilbud til socialt udsatte
2016 – 2020:  Souschef, fagchef og tilsidst konstitueret leder for Folkekirkens Familiestøtte. Udvikling, implementering, dokumentation af hel ny organisation. Personalerekruttering og personaleansvar for 10-15 medarbejdere samt eksterne konsulenter.
2005 – 2011:  Psykoterapi, supervision og kurser
2020 – :  Psykoterapi, supervision, konsulentvirksomhed, foredrag og kurser

Jeg blev uddannet psykoterapeut for 20 år siden og har sidenhen videreuddannet mig inden for det terapeutiske felt. Jeg har i alle årene været optaget af vore relationers betydning for vores hverdag, for vores trivsel og vores måde at leve på.
De psykoterapeutiske uddannelser har jeg suppleret med en diplomuddannelse i ledelse sideløbende med mine jobs som leder i to forskellige organisationer. Jeg har undervejs i min uddannelse og i mine jobs som leder været særlig optaget af organisationsudvikling samt trivslens indvirkning på kultur og bundlinje.
Jeg har arbejdet inden for den private såvel som den offentlige sektor, både som medarbejder og leder.
Nu arbejder jeg som selvstændig med fokus på både privatpersoner, organisationer og virksomheder.

Mit menneskesyn bærer præg af en tro på, at ethvert menneske er skabt unikt, og at vi er bestemt til at leve i en eller anden form for forbundethed med andre mennesker. Uanset om det gælder relationen til din partner, dine børn, svigerfamilie, venner, kolleger eller ledelse har relationen indflydelse på, hvordan du trives.

Relationer er livsvigtige for os. Trygge relationer gør os tilpasse, giver os energi og livskvalitet, mens utryghed i relationer kan skabe mistrivsel, gøre os usikre og dræne os. Vi formes og udvikler os gennem den måde, som andre mennesker møder os på. Vi har brug for nærende relationer til andre mennesker, uanset om det er på arbejdet eller i privatlivet. Eftersom relationer påvirker vores psyke, tænkning, adfærd og krop er fokus på relationer ofte et omdrejningspunkt i mit arbejde. Det gælder både i samtaler med privatpersoner og i opgaver, jeg løser for virksomheder og organisationer.

Min tilgang er båret af respekt for det enkelte menneske og ønsket om at være nærværende i dialogen med det andet menneske. Et samtaleforløb hos mig vil blive tilpasset, så det opleves meningsfyldt for dig ud fra de udfordringer, du står med. Samtalerne finder sted i et fortroligt rum, hvor der er fokus på dig og det, du ønsker hjælp til.
Jeg har arbejdet med mange forskellige områder i min karriere og har uddannet mig ad flere omgange. Min viden og erfaring er derfor stor, og kombineret med, at jeg som person trives bedst, når jeg har multiple opgaver, betyder det, at jeg er selvstændig med fokus på både privatpersoner og organisationer/virksomheder.

 
Scroll to Top