Det siger andre

Lisbeth er faglig dygtig inden for det psykosociale område. Hun er grundig og ordentlig – og kan “gå over broen” og møde det andet menneske med respekt og stor viden. Det er en fornøjelse at samarbejde med hende. Per Schultz Jørgensen, cand.psyk, dr. phil., professor em.

Mange tak for et godt og lærerigt forløb. Jeg er happy, i ro og står på nuværende tidspunkt så meget bedre i mig selv.
Bodil, individuel terapi

Det kan siges meget enkelt: Lisbeth er overordentlig dygtig til sit fag! Lisbeth holder sig løbende orienteret om udviklingen på fagområdet, så hun er altid ajour med seneste viden og nye tendenser. Lisbeths høje faglige kompetencer tilsat Lisbeths personlige evner til fuldt ud, meget ansvarligt at ‘gå ind i’ sine opgaver bidrager til, at modtageren af bistand altid kan føle sig tryg. Tryg ved, at man er i de bedste hænder. – Lisbeths har evner, viden og vilje til at yde den bedste indsats – med deraf følgende gode, holdbare løsninger.
Leif Sondrup, tidligere direktør for Servicestyrelsen og for Statsforvaltningen i Nordjylland, forhenværende leder af Folkekirkens Familiestøtte

1000 tak for dit store og vigtige arbejde. Det er virkelig fantastisk og har kæmpe betydning for  os forældre til et barn der længe ikke har været i god nok trivsel. Mange flere forældre skulle møde dig.
Sanne Pedersen, mor til datter på 16 år.

Når jeg møder en ildsjæl, der brænder for at gøre en forskel for familier med særlige udfordringer, så er det tydeligt at mærke. Lisbeth er en ildsjæl med erfaring og kraft, hvilket er lige det, der er brug for, når familien tumler med manglende trivsel i hverdagen og har brug for inspiration til at genvinde positiv medvind.
Lola Jensen, familierådgiver og forfatter

Jeg har haft et godt forløb hos Lisbeth og er gået fra en hverdag, hvor angst styrede det meste af min dag, til at det overhovedet ikke styrer noget. Kan kun anbefale at tage sig selv seriøst og gøre brug af en dygtig og erfaren terapeut som Lisbeth.
Mikkel Lorentzen, 23 år

I mit samarbejde med Lisbeth har jeg altid oplevet, at hun har stort engagement og forståelse både for gruppedynamikker og for den enkelte i gruppen. Lisbeth har et godt overblik over uddannelsesprocesser både i forberedelses-, gennemførelses- og efterbehandlingsfasen. Jeg har altid oplevet stort udbytte og glæde ved at samarbejde og sparre med Lisbeth og vil på det varmeste anbefale hende.
Carsten Møller, www.mererobust.dk

Jeg oplever Lisbeth som en meget dygtig, engageret og indlevende underviser. Hun gør undervisningen relevant og brugbar for deltagerne.
Som vejleder er hun empatisk, nærværende og meget skarp på deltagernes problematikker.
Lisbeth er i stand til at skabe et rum, hvor alle føler sig trygge.
Hanne Andersen, deltager på parkursus

Som projektleder i ”Fælles om Børnelivet” i Morsø Kommune har jeg i mit gode samarbejde med Lisbeth oplevet hende som værende kompetent, struktureret, lyttende og med en stor empati for alle parter i et givent samarbejde. Samarbejdet mellem kommunale daginstitutioner og civilsamfund har været en forholdsvis ny vej at betræde. Lisbeth har i hele sit arbejde vist forståelse for, i processen, at få alle parter med og mødt dem med respekt stor samarbejdsvilje.
Susanne Jørgensen, konsulent, Center for Børn og Unge, Morsø Kommune

Du er god til at få os begge til at snakke. Dele sol og vind lige. Hjælpe den ene af os med at sætte ord på tingene og samtidig sørge for, at den anden ikke snakkede hele tiden. Du er rigtig dygtig til at lytte dig ind på vores problemer og hjælpe os videre. Og så er du god til at være direkte på en meget nænsom måde og mærke, hvor vi er mentalt. Det betyder, at vi begge oplever, at du både hører og ser os! Det er meget trygt.
Mette og Peter, parterapi

Jeg har altid sat stor pris på samarbejdet med Lisbeth. Hun er faglig dygtig og i vores samarbejde har jeg mødt en glødende passion og en analytisk evne, som har båret mange store udviklingsskridt igennem.

Hun har evnet at se det store, i de mindre hverdags opgaver, der skal løses, således at de strategiske linjer titter frem på en behagelig og let måde. Det gør, at man har stor tillid til, at hvis hun har sagt ja til samarbejdet og ja til opgaven, så kan man forvente, at hun følger den til dørs, med skøn udholdenhed, og en smittende arbejdsglæde.

Jeg har altid nydt samarbejdet og vil sende den varmeste anbefaling med hende på hendes videre færd.
Denise Bakholm, centerleder Aalborg Kommune

Jeg har gået i terapi hos Lisbeth, fordi jeg var stressramt og ikke kunne passe mit arbejde og næsten heller ikke min familie. Jeg kunne med det samme mærke, at jeg hos Lisbeth var i rigtig gode hænder. Kan stadig huske første gang, hvor jeg bare kunne mærke, at roen sænkede sig over mig, fordi Lisbeth var rolig, omsorgsfuld og passede på mig. Lisbeth har været med til at bære mig igennem en svær periode og hjælpe mig videre, så jeg nu igen kan selv. Hun er dygtig og ved, hvad hun laver. Hun kunne ligesom mærke, hvornår jeg havde brug for en nænsom støtte, og hvornår jeg var klar på at blive udfordret eller få et lille skub i den gode retning.
Kirsten Pedersen, tidligere stressramt

Det har været megagodt. Fantastisk undervisning, som mange gange undervejs ramte lige plet ind i vores udfordringer. Og hver gang blev der givet gode redskaber til os, som vi kan bruge derhjemme. Lisbeth var en dygtig og levende underviser, og i samtalerne med os som par var hun skarp på den helt fantastiske måde, hvor vi følte os set som par. Og hjulpet godt videre.
Gitte og Peter Jensen, deltagere på parkursus

Alle skulle have sådan et kursus her eller selv prioritere at bruge penge på det. Det er så godt givet ud, for vi får partid, uden børn, til at sætte fokus på lige præcis os to. Det giver så god mening at få stoppet op og ligesom få givet vores relation et serviceeftersyn. Lige få tjekket ud med hinanden, hvordan vi har det. Og Lisbeth er bare hamrende dygtig og vildt nærværende hele vejen igennem.
Maja og Kristian Andersen, deltagere på parkursus

Det er vildt hårdt at blive skilt. Og det gør ondt. Jeg var i tvivl, om jeg skulle tilmelde mig kurset, for jeg havde ikke lyst til at vise andre, at jeg havde brug for det. Men det havde jeg. Jeg har fået en kæmpe forståelse for, hvorfor det er så svært at blive skilt, og hvorfor det bliver ved med at gøre så ondt. Og så har det hjulpet på vores forældresamarbejde. Kurset fik mig til at indse, hvorfor det for børnenes skyld er så vigtigt, at vi kan samarbejde. Lisbeth gjorde det rigtig godt. Hun sørgede for, at det var trygt at være der, og hjalp mig videre i min svære proces.
Kasper Rasmussen, deltager på kursus for fraskilte

Lisbeth har jeg arbejdet sammen med i 4 år. Jeg kender hende som en vedholdende, tydelig, flittig og engageret person, som brænder for sit arbejde.
Hun har siddet i ledelsen for et 4-årigt udviklingsprojekt og ført det succesfuld til ende. Gennem udviklingsprocessen har Lisbeth vist, at hun er i stand til at styre og lede forandringsprocesser og tage de nødvendige beslutninger – også de svære beslutninger. Hun holder sig hele tiden målet for øje og er også i stand til at sikre sammenhængskraft i lange processer.
Birgitte Bødker, konsulent

Vi har fået et partjek hos Lisbeth. Vi var begge spændte, for vi havde aldrig prøvet sådan noget før. Det blev bare så godt. Lisbeth var rolig og guidede os godt igennem samtalerne. Hun hjalp os til at begynde at snakke sammen igen på en god og kærlig måde. Hun anerkendte os begge og gav os gode redskaber, som vi stadig bruger herhjemme.
Rasmus & Karin, partjek

Lisbeth har jeg mødt via mit arbejde med fagpersonale, der møder par og skilte familier. Hun er et varmt menneske, der er dybt fagligt engageret i sit arbejde og som brænder for det, hun beskæftiger sig med. Hun er videbegærlig og nysgerrig og bringer sig selv i spil i mødet med andre mennesker og har en passion for at gøre en forskel i de sammenhænge, hun virker, om det så er som terapeut, foredragsholder eller konsulent. Det er altid en inspiration at mødes og tale med Lisbeth.
Søren Marcussen, Center for Familieudvikling, seniorkonsulent, projektleder og familiebehandler

Jeg er dybt taknemmelig for de samtaler, jeg har haft med dig. Du har stor viden om børns reaktioner i en skilsmisse og stor erfaring med sorg og kriser. Jeg har selv fået hjælp af dig og du har hjulpet mig til at jeg kan hjælpe mine børn videre. Maja Andersen, fraskilt mor med 2 børn.

For dælen hvor var det rart at få startet på den “byld” jeg i et par år efterhånden blot har bygget mere ovenpå. Har ikke prøvet terapi før, men du gjorde det til en rar og indbydende oplevelse.Tak for det:) Kæmpe knuser Laura 🙂 Laura, individuel terapi.

I dig har jeg mødt en leder med glødende passion, stor faglighed, og hvad der er allervigtigst for mig: En anerkendende leder, som jeg kan føle mig tryg ved, og som jeg kan mærke interesserer sig ægte for min trivsel og udvikling. Anne Marie Nedergaard, tidligere medarbejder

Det virker, det vi har lært af dig. Tak! Ulla og Søren Pedersen, parterapi

Jeg er blevet meget mere åben omkring mine følelser og tanker i dette terapiforløb. Og det hjælper mig i min hverdag. Mine venner har også lagt mærke til forandringer. At jeg er blevet mere glad og tilpas. Miriam Pedersen, 17 år, individuel terapi

Det har været megafedt at gå hos dig. Kan man godt sige det, eller lyder det underligt? Jeg var virkelig skidt, da jeg startede hos dig. Havde så mange negative tanker og katastrofetanker. De er ikke væk, men jeg har lært at tackle dem.
Katja Rasmussen Pedersen, 16 år, individuel terapi

Vi har aldrig haft samtaler med en psykolog eller psykoterapeut før. Det tog lang tid for os at tage os sammen til at kontakte én. Vi var blevet anbefalet at kontakte Lisbeth, og vi er meget taknemmelige. Vi havde det svært og tænkte, at det ville blive både langvarigt og dyrt. Men hun forstod os hurtigt og efter to samtaler, syntes vi, at vi kunne stå på egne ben igen som par. Lisbeth gav os lige præcis de redskaber, som vi havde brug for. Gitte og Poul, parterapi.

Jeg har virkelig nydt at komme her hos dig. Og ja det lyder jo mærkeligt, at man kan sige sådan, for jeg har siddet og tudet hver eneste gang. Men det har været godt at tude her hos dig. Du har hjulpet mig og lært mig en masse om mig selv og passet på mig. Anders Kristensen, individuel terapi.

Du har været som en tolk for os. Oversat vores problemer for os og på en måde så vi kunne forstå dem. Og så har du hjulpet os med at gøre noget ved dem. Tak! Ina og Peter, parterapi.

Vi kan sige det meget kort: Lisbeth er fantastisk, kompetent og et varmt menneske. Vi kan virkelig anbefale at gå i parterapi hos Lisbeth. Niels og Susanne, parterapi.

Den pædagogiske dag vi havde med Lisbeth, er den bedste pædagogiske dag, jeg som lærer nogensinde har været med til. Niels Sørensen, lærer.

Det har ikke været sjovt, det har ikke været underholdende men hold kæft hvor har det været lærerigt at gå hos Lisbeth. Hun er megacool, megaklog og rigtig rar at sidde overfor. Alle forvirrede teenagere som mig burde møde hende” Viktor B, 18 år, individuel terapi.

 
Scroll to Top