Alle foredrag vil blive tilpasset jeres behov og kontekst. Nedenstående er eksempler på indhold. Der er også mulighed for at skræddersy andre foredrag til netop din arbejdsplads.

Balance arbejde-fritid

Karriere handler om at have en sund balance mellem arbejde og fritid, sådan så vi både på arbejdet og i fritiden er til stede, nærværende og fokuseret. Hvad er et godt arbejdsliv for jer? Hvad giver jer energi? Hvordan finder I hver især en sund og god balance mellem arbejdsliv og fritid?
Foredraget henvender sig til organisationer og virksomheder, som ved, at en sund balance er vigtig for trivsel og resultater på bundlinjen. Jeg giver viden om vigtige opmærksomhedspunkter og redskaber til at opnå en bedre balance mellem arbejde og fritid.

Kontakt mig

Tlf 40 55 32 18
Mail: ryelund@protonmail.com

De svære samtaler

Når du som en del af dit arbejde skal håndtere svære samtaler, kræver det empati, respekt og redskaber, så du formår at samtale og lytte. Det gælder, uanset om du er leder og skal have svære samtaler med medarbejdere, eller du er medarbejder og skal have svære samtaler med brugere, pårørende, patienter, forældre m.fl.
I dette foredrag får I viden og redskaber til at indgå i de svære samtaler, og I bliver opmærksomme på faldgruber undervejs. I foredraget vil jeg inddrage eksempler og erfaringer fra egen praksis, så det bliver levende, nærværende og målrettet jeres dagligdag og udfordringer med svære samtaler.

Lisbeth er overordentlig dygtig til sit fag! Lisbeth holder sig løbende orienteret om udviklingen på fagområdet, så hun er altid ajour med seneste viden og nye tendenser. Lisbeths høje faglige kompetencer tilsat Lisbeths personlige evner til fuldt ud og meget ansvarligt at ‘gå ind i’ sine opgaver bidrager til, at modtageren af bistand altid kan føle sig tryg.
Leif Sondrup, tidligere direktør for Servicestyrelsen og for Statsforvaltningen i Nordjylland, forhenværende leder af Folkekirkens Familiestøtte