Hvad børn ikke ved, har de ondt af

De fleste af os vil gerne skåne vores børn for bekymringer og sorger. Mange forældre tænker, at det gør de bedst ved ikke at tale om det, der er svært i deres familie. Det kaldes ”kærlighedens skjold”. Ved ikke at tale om det der er svært, kan vi tro, at vi beskytter vores børn. I virkeligheden sker der det modsatte: Børnene kommer til at føle sig alene med deres tanker og bekymringer, og de bliver ofte større, når de ikke siges højt.

Måske er der også noget i jeres familie, som I undgår at tale om? Måske fordi I ikke vil gøre hinanden eller børnene bekymrede?

Er der et familiemedlem, som

  • lider af psykisk sygdom?
  • har et fysisk eller psykisk handicap?
  • har en livstruende sygdom?
  • er afgået ved døden?

Jeg kan hjælpe dig og din familie med at få sat ord på det, der er svært i jeres familie, så det svære bliver delt i familien, og I opnår større fælles forståelse og kendskab til hinanden. Når I som familie deler det svære med hinanden, bliver I stærkere sammen.

Når jeg møder en ildsjæl, der brænder for at gøre en forskel for familier med særlige udfordringer, så er det tydeligt at mærke. Lisbeth er en ildsjæl med erfaring og kraft, hvilket er lige det, der er brug for, når familien tumler med manglende trivsel i hverdagen og har brug for inspiration til at genvinde positiv medvind.
Lola Jensen, familierådgiver og forfatter

Skriv til mig

Sådan får du og din familie hjælp:

 
Scroll to Top